Pretty Little Thing

1,500.00ден

Подарокот содржи

  • Кутија
  • Бомбони Merci
  • Бомбони Lindt
  • Бомбони FERRERO ROCHER
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Translate »