Pinot Kutija 1

2,300.00ден

Подарокот содржи

  • Кутија дрвена
  • Вино Pinot Noir 700 ml
  • Бомбони Lindt Lindor
  • Бадеми
  • Лешници
  • Индиски орев
  • Мирислива свеќа
  • Декорација
  • Картичка за порака
Категорија:
Translate »