JB Корпа

2,900.00ден

Подарокот содржи

  • JB
  • Lind чоколадни бомбони
  • Лешник
  • Бадем
  • Индиски орев
  • Кристална чаша
  • Дрвена корпа
  • Декорација
  • Картичка за порака
Категорија:
Translate »