Heineken корпа

1,100.00ден

Подарокот содржи

  • Heineken 3 лименки
  • Бадеми
  • Лешници
  • Соленки
  • Дрвена кутија
  • Декорација
  • Картичка за подарок
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »