Heineken корпа 2

1,300.00ден

Подарокот содржи

  • Heineken 3 лименки
  • Бадеми
  • Кикиритки
  • Toblerone чоколадо
  • Дрвена кутија
  • Декорација
  • Картичка за подарок
Категорија:
Translate »