Alexandria cuvée kutija

1,700.00ден

Подарокот содржи

  • Кутија за две вина рачно изработена
  • Alexandria cuvée 700ml црвено
  • Alexandria cuvée 700ml бело
  • Декорација
  • Картичка за порака
Translate »