Љубов е

1,550.00ден

Подарокот содржи

  • Рачно изработено плишено срце
  • 5 рози
  • Lind чоколадно срце во метална кутија
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »