Штом сакаш

1,550.00ден

Подарокот содржи

  • Рачно направено плишано срце
  • 5 рози
  • Lind чоколадно мече
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »