Фолија балон Happy Birthday 01

350.00ден

Балонот е со натпис Happy Birthday и е наменет најчесто како подорок или како додаток на подарок за личност што слави роденден.

Фолија балон наполнет со хелииум кој врзан на лента со тегче и е на висина околу 2 m.

Дијаметарот на балонот е 50cm

Фолија балон се увозни (не се Кинески)  и е со врвен квалитет.

Балони

Почетна

 

Нема на залиха

Категории: ,
Translate »