Три Трајна роза

2,000.00ден

Подарокот содржи:

  • Три трајни рози, дехидрирани, која има долг век на траење до 1-2 години
  • Стаклено звоно
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »