900.00ден

Три рози во кутија

Три рози во тврда рачно изработена кутија.
Облозена со специјална хартија.
Димензии должина 57cm, висина 7.5cm, ширина 12cm.

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.