Трајна роза 5

1,800.00ден

Подарокот содржи:

  • Трајна роза, дехидрирана, која има долг век на траење до 1-2 години
  • Дехидрирано гранче
  • Стаклено звоно со дрвена основа
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »