900.00ден

Трајна роза 3

Подарокот содржи:

  • Трајна роза, дехидрирана, која има долг век на траење до 1-2 години
  • Стаклено ѕвоно
  • Декорација

ЦВЕТЕН БОНТОН

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.