Трајна роза 1

1,000.00ден

Подарокот содржи:

  • Трајна роза, дехидрирана, која има долг век на траење до 1-2 години
  • Стаклена коцка
  • Декорадивен камен и декорација
  • Карптичка за порака
Категорија:
Translate »