Срце со чоколадо 1

1,000.00ден

Подарокот содржи

  • Рачно изработено плишено срце
  • 500 – 600г чоколадни бомбони од Европа.
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »