Срце подарок

1,000.00ден

Подарокот содржи

  • Плишено срце
  • Шоља
  • Плишано мече
  • Чоколадни бомбони Merci
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »