Срце плишано со рози, мече и бајадера

2,300.00ден

Подарокот содржи

  • Рачно изработено плишено срце
  • 9 рози
  • Бајадера 200г
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса

 

Категорија:
Translate »