Срце плишано со мече 1

1,050.00ден

Подарокот содржи

  • Рачно изработено плишено срце
  • Плишано мече
  • Raffaello 200г,
  • Плишани декоративни срца
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »