1,200.00ден

Со стил

Подарокот содржи:

  •  Jack Daniel’s & Cola лименки 3 x 330ml
  • Рачно изработена од пресуван картон и внатрешно облозена со бела хартија, плишана црна, коцкаста кутија. Кутијата е цврста и може повторно да се користи
  • Чоколадни бомбони FERRERO ROCHER
  • Декорација

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.