Сина кутија со вино, цвеќе и чоколадо

1,850.00ден

Подарокот содржи

  • Сина плишена кутија рачно изработена
  • Сино вино PASIONBLUE
  • Три бели рози
  • Чоколадни бомбони FERRERO ROCHER или Lindt Lindor
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »