Сина кутија со вино и цвеќе

1,700.00ден

Подарокот содржи

  • Сина плишена кутија рачно изработена
  • Сино вино PASION BLUE Chardonnay
  • Три бели рози
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »