Сина корпа 1

1,900.00ден

Подарокот содржи

  • Сино вино
  • Дрвена кутија
  • Кактус со керамичка саксија
  • Чоколадни ледени бомбони
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »