Само за неа

1,400.00ден

Подарокот содржи

  • Рачно изработено плишена кутуја
  • 3 рози
  • Цвеќе
  • Merci чоколадо
  • Вино Александрија Cuve(или Bovin)  200ml
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »