Романтичен подарок 2

2,400.00ден

  • Рачно изработена од пресуван картон и внатрешно облозена со бела хартија, плишана црвена коцкаста кутија со 5 рози. Кутијата е цврста и може повторно да се користи
  • 5 Рози
  • Вино Александрија Cuve Тиквеш 700ml
  • Чоколадни бомбони Lindt Lindor
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »