Роза во бела кутија

850.00ден

 

  • Розата е декорирана во специјална рачно изработена кутија од пресуван картон
  • Облозена со специјална хартија во бела боја. Кутијата е цврста и може повторно да се користи.
  • Декорација
  • Картичка за порака
Категории: ,
Translate »