600.00ден

Рамка за слика – 2

Рамката е за слика со димензии 10x15cm.

Самата рамка е со димензии 28,5×14,5cm.

По желба може ваша фодографија да се стави.

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.

You may also like…