Посебен Ден

1,100.00ден

Подарокот содржи:

  • Вино Тиквешко Александрија 200ml
  • Рачно изработена од пресуван картон и внатрешно облозена со бела хартија, плишана црна, коцкаста кутија. Кутијата е цврста и може повторно да се користи
  • Чоколадо мече Lindt Lindor(производи од Lindt, срце, бомбони Чоколадни…)
  • Чоколадни бомбони од Европа во облик на срце
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »