Плишано чоколадно срце

1,450.00ден

Подарокот содржи

  • Рачно изработено плишено срце
  • Чоколадни бомбони 1.2кг
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »