Најубав ден

2,300.00ден

  • Дрвена курија со преграда со еколошка боја
  • Розе вино SEXY од Камник
  • Бадеми
  • Мирислива свеќа
  • Чоколадни бомбони Lind
  • Сукулент во керамичка саксија
  • Декорација
  • Картичка за порака

 

Категорија:
Translate »