Најсакана моја

2,700.00ден

  • Дрвена курија срце
  • Трајна роза во стаклено ѕвоно
  • Плишано мече
  • Чоколадно срце со бадеми
  • Декоравија
  • Картичка за порака

 

Категорија:
Translate »