МАЛО ВНИМАНИЕ – 3

650.00ден

Подарокот содржи:

  • Мало вино Т’г за југ 200ml
  • Алое
  • Чоколадни бомбони Bajadera
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »