Луксузна Кутија

5,600.00ден

Содржина на подарокот:

  • Кутија со капак со елегантна дизајн,
  • 9 Рози ,
  • 8 гранки Еутома(со повеќе цветови),
  • Зеленило,
  • Виски Red Label 700ml,
  • Ferrero Rocher чоколадо,
  • Бајадера чоколадо,
  • Декорација.
  • Картичка за порака

 

Категорија:
Translate »