Кутија Bovin 4

2,000.00ден

Подарокот содржи

  • Кутија
  • Bovin Sv.Trifun visnovka rakija 500 ml
  • Бомбони Bajadera
  • Бомбони FERRERO ROCHER или Lindt Lindor
  • Бадеми
  • Лешници
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »