Кутија со чаша, мече и чоколадо

1,100.00ден

Подарокот содржи

  • Рачно изработено кутија
  • Чаша
  • плишено мече
  • Бајадера 200г
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса

 

Декоративна кутија со:
– чаша,
– мече
– чоколадо

Категорија:
Translate »