Кутија директор 1

2,800.00ден

Подарокот содржи

  • Кутија дрвена
  • Jack Daniels 700 ml
  • Бомбони Bajadera
  • Бомбони Lindt Lindor или FERRERO ROCHER
  • Бадеми
  • Лешници
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »