Корпа Jack Daniels 1

3,200.00ден

Подарокот содржи

  • Корпа
  • Jack Daniels 700 ml
  • Бомбони FERRERO ROCHER или Lindt Lindor
  • Бадеми
  • Лешници
  • Декорација
  • Картичка за порака
Категорија:
Translate »