Корпа мала 2

1,200.00ден

Подарокот содржи

  • Дрвена кутија
  • Чоколадни бомбони FERRERO ROCHER
  • Мало ракија жолта од Тиквеш
  • Цвеќе во керамичка саксија АЛОЕ
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »