Корпа Задоволство

2,700.00ден

Содржина на подарокот:

 • Плетена корпа,
 • Црно вино Alexandria Cuvee TIKVES (750 мл.),
 • Ritter sport црно чоколадо,
 • Ritter sport чоколадо со лешници,
 • Ritter sport чоколадо со бадеми,
 • Лешници
 • Бадеми
 • Семки,
 • Ананас, Банани, Портокали, Мандарини, Киви, Јаболко, Круша,Јапонско јаболко, Калинка,
 • Декорација и декоративни украси.
 • Картичка за порака

*Се испорачува во соодветно украсно пакување*Вклучена е бесплатна картичка за порака*Овошјето е свежо и се купува на денот на декорирање на подарокот.* Видот на овошјето може да се промени,но во истиот износ, зависно од сезоната и понудата на пазарот

Категорија:
Translate »