Корпа Внимание

1,450.00ден

Подарокот содржи

  • Вино Тиквеш Alexandria
  • Кактус во керамичка саксија
  • Чоколадни бомбони
  • Дрвена корпа
  • Декорација
  • Картичка за порака
Категорија:
Translate »