Изненадување

1,100.00ден

Подарокот содржи

  • Рачно изработено плишено срце
  • Вино Тиквес Александрија 200ml
  • Плишано мече
  • Lindt чоколадно срце во метална кутија
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса

Нема на залиха

Категорија:
Translate »