Дрвена кутија со вино 3

2,100.00ден

Подарокот содржи:

  • Рачно изработена голема дрвена кутија премачкана со пчелин восок или еколошки безбоен лак
  • Зелено вино PASIONBLUE,
  • Чоколадни бонбони FERRERO ROCHER или Lindt Lindor 200g
  • Алое во керамичка саксија,
  • Бадеми и лешници.
  • Декорација
  • Картичка за порака
Translate »