Време за чај

1,250.00ден

Во кутијата за чај има чај од good nature, Лимон и Lind чоколадни бомбони.

Подарокот содржи

  • Кутијата за чај
  • Чај од good nature
  • Lind чоколадни бомбони
  • Лимон
  • Декорација
  • Картичка за порака
  • Хартиена украсна ќеса
Категорија:
Translate »