1,200.00ден

Бела убавина

Подарокот се состои од :

  • Дрвена кутија
  • Новогодишно мече
  • -Чоколадо мече Lindt Lindor
  • Слатки бастуми
  • Стаклен лампион со отвор
  • Декорација

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.