Цвеќе

2,400.00ден

8-ми Март

Буќет fantasy red

1,500.00ден1,750.00ден

8-ми Март

Трајна роза 5

1,700.00ден
1,900.00ден

8-ми Март

Трајна роза 6

1,200.00ден

8-ми Март

101 Роза

14,000.00ден
1,200.00ден2,100.00ден
1,200.00ден2,100.00ден
1,200.00ден2,100.00ден

8-ми Март

Букет рози 1

700.00ден1,700.00ден

8-ми Март

Буќет fantasy

1,500.00ден1,750.00ден
1,250.00ден
650.00ден
600.00ден

Кутија на неа

Роза во плава кутија

600.00ден
Нема на залиха
220.00ден

8-ми Март

Трајна роза 1

1,000.00ден

8-ми Март

Трајна роза 2

1,000.00ден

8-ми Март

Трајна роза 3

1,000.00ден

Саксиско цвеќе

Саксиско цвеќе

Саксиско цвеќе – Kalanchoe

700.00ден

Саксиско цвеќе

Sukulent

550.00ден
1,050.00ден
850.00ден

Саксиско цвеќе

Саксиско цвеќе – Anthurium

1,100.00ден

Саксиско цвеќе

Саксиско цвеќе – Kalanchoe

700.00ден
1,200.00ден
650.00ден850.00ден
1,300.00ден
2,700.00ден
700.00ден1,000.00ден
550.00ден850.00ден
650.00ден950.00ден